Радомир Почуча за УОС: Желиш мир, припреми се за рат

Радомир Почуча бивши портпарол противтерористичке јединице МУП-а којем је одређен притвор до 30 дана, изашао је из затвора и браниће се са слободе.


Подсетимо, њему је раније одређен притвор од 30 дана, због прављења "списка списка србомрзаца", као што је и позвао на линч "Жена у црном", јер су обележиле 15 године од злочина над албанским цивилима на Косову.

Иван Ивановић и Ви сте ухапшенисте, како је наведено због угрожавања сигурности, расне и друге дискриминације путем интернета, како ви то коментаришете?
И на тараби пише... Могу писати шта год желе у наводима оптужнице, налогу за хапшење или пријави по другом основу, али ће се све разјаснити током судског процеса где ће се све лепо искристалисати: и ко колико познаје закон, његово тумачење, а нарочито примену. Што је брзо, то је и кусо, а себи су дозволили да буду изманипулисани медијима, и попустили су под политичким и (не)дипломатским притиском извесног ''госта'' из Брисела.

Зашто је се полиција и Тужилаштво толико успротивило вашем тексту као и списку "30 највећих Србомрзаца" који је направила организација СНП Наши?
Када би полиција радила свој посао, као и тужилаштво наравно - па шта мислите - ко би се пре нашао иза решетака? Зато је импрератив корумпираног и купљеног дела ''елите'' да манипулише врхом поменутих институција уценама, притисцима и коришћењем личних слабости.

Да ли ви знате зашто горе поменути никада нису реаговали и казнили организацију "Жене у црном", а било је елемената барем за кривичну пријаву?
Не смеју. Такав налог су добили, и не крше га зато што су у страху за своје радно место, новчана примања, уцењени су кредитним задужењима и подложни подсмеху јавности.

Иако данас сви говоре да више није комунизам, да ли сматрате да је слобода говора на истом нивоу као и тада?
Кад год ''елита на власти'' дозволи себи излет у тоталитаризам, прво се напада слобoдна мисао, реч или дело. Није у питању само комунизам, у питању су сви искључиви видови владавине. У том смислу бих вам поставио контра-питање: боли ли више када вас уједе вук или пас?

Предпостављамо да нећете стати на овоме, какве акције можемо очекивати од вас у будућности?
Нико не познаје будућност, нити се може адекватно спремити на можда немогућа решења, поступке, догађаје...Sic vis pacem, para bellum....

(Уједињена омладина Србска)
Share this post :

Постави коментар

Test Footer 1

 
Програмирао - Дизајнирао: За више инфотмација пратите нас путем: © 2015 Уједињена омладина Србска - Сва права задржана.
Жељко Ћајић Оснивач сајта. Facebook Twitter Забрањено копирање садржаја без навоћења извора.