Прлаиновић: Дочек организован на силу, хвала онима који су дошли

"Не знам да ли смо размазили грађане константним освајањем медаља, али дочек није био спонтан, пошто је организован мало на силу. Све што је брзо не испадне баш најбоље. Ипак, хвала онима који су дошли да нас подрже".
Ватерполиста репрезентације Србије Стефан Митровић захвалио се грађанима Србије који су дошли да са играчима прославе освајање златне медаље на Европском првенству у Мађарској.
– Желео бих да се захвалим грађанима Србије што су дошли да нас дочекају и лепшу ствар нисмо могли да добијемо. Захвалио бих се и онима коју су били све време уз нас током Европског првенства, али и саиграчима што су ми ово омогућили. Само ми знамо колико је тешко било и кроз шта смо све прошли. Надам се да ћемо донети још радости нашем народу – казао је Митровић.
Његов саиграч Андрија Прлаиновић рекао је да је одличан осећај прославити титулу са грађанима Србије.
– Навикао сам да будем на балкону Скупштине. Хвала људима који су дошли, леп је осећај попети се на терасу. Није било људи као неколико пута пре, али је осећај сјајан. Не знам да ли смо размазили грађане константним освајањем медаља, али дочек није био спонтан, пошто је организован мало на силу. Све што је брзо не испадне баш најбоље. Ипак, хвала онима који су дошли да нас подрже – навео је Прлаиновић.
Извор: Журнал
Share this post :

Постави коментар

Test Footer 1

 
Програмирао - Дизајнирао: За више инфотмација пратите нас путем: © 2015 Уједињена омладина Србска - Сва права задржана.
Жељко Ћајић Оснивач сајта. Facebook Twitter Забрањено копирање садржаја без навоћења извора.