АМЕРИКА: Руси поседују ванземаљску технологију!


Прошлог априла се нешто веома чудно догодило броду УСС Доналд Цоок у Црном мору.
Као одговор на амерички брод у Црном мору, Русија је послала ненаоружаног бомбардера СУ-24 да прелети изнад разарача.
Заштитни радар на броду је радио нормално и дао је упозорење да се приближава руски авион. Одједном су сви њихови екрани престали да раде!
Заштитни радар није био у функцији и УСС Доналд Цоок се претворио у седећу мету.
СУ-24 је затим извео 12 симулираних пројектилских напада на брод, прелетевши изнад палубе брода. Сви покушаји да се оспособи радар били су безуспешни. Након што се лажни напад завршио, руски авион је одлетео, а брод је појурио у луку у Румунији.
Престон Џејмс је у записнику рекао да је чуо за многе извештаје да су Руси добили приступ ванземаљској технологији од групе ванземаљаца по имену „Високи бели“ или Нордици.
„Знам да су ванземаљци стварни јер се бавим том темом већ деценијама. Џо Џордан из Заједничке НЛО мреже (МУФОН) има необорив доказ о ванземаљским отмицама. Постоји чак и снимак тог доказа. Лично сам тако успео да спречим да ме отму пре 5 година. Чим сам сазнао праву истину о ванземаљцима, побацао сам све књиге, снимке и часописе о њима, испричао је Џејмс.
Да ли је ова импресивна демонстрација технологије од стране Русије упозорење Америци да престане да провоцира Русију, након што је исценирала и финансирала преврат у Украјини и поставила марионетску власт?
Аегис радарски систем који поседује Морнарица САД, наводно је један од најсофистициранијих радара на свету. Јасно је да Руси сада поседују технологију која је толико напредна да чини овај радар потпуно бескорисним.
Америци је демонстрирано да Руси надмашују конвенционална оружја САД и да се неће либити да одговоре ако буде потребно.
Ипак, постоје људи који контролишу САД и који изгледа желе Трећи светски рат како би спречили развој планете.
Инсајдер је изнео информације које доказују да САД поседују антигравитациону технологију још од 1945. године и да постоје тајне свемирске снаге које користе ову технологију, како каже Престон Џејмс, али и многи други.
Руси и Кинези такође поседују ову технологију, како наводе исти инсајдери.
Живимо у мрежи лажи у којој власти тврде да су оружани системи попут СУ-24 и Аегис радара једни од најсавременијих, али то није тачно. Верује се да постоје базе на Месецу и Марсу, и да тамо постоје далеко савременије оружје и војни системи, при чему и Престон Џејмс тврди да је тако.
Сада се намеће питање да ли се Русија заправо само поиграла са САД користећи неку ванземаљску технологију у авиону СУ-24? Шта год да се догодило, поприлично је уплашило посаду УСС Доналд Цоок-а толико да су сви отишли из војске. Ако је то истина, онда је јасно да нисмо упућени у целу причу.
Следе раније информације о наведеном догађају:
Руски Сухој СУ-24 са најновијим системом ометања паралисао је најмодернији амерички систем Аегис на разарачу УСС Доналд Цоок у Црном мору.
Амерички разарач Доналд Цоок са крстарећим Томахаwк пројектилима нашао се у неутралним водама Црног мора 10. априла. Сврха је била демонстрација снаге и застрашивање Русије. Појава америчких ратних бродова у овим водама представља директно кршење Монро конвенције која се односи на разлоге и време боравка у Црном мору војних бродова држава које не излазе на Црно море.
Као одговор, Русија је послала ненаоружаног бомбардера СУ-24 да прелети над разарачем САД. Међутим, стручњаци кажу да је овај авион био опремљен најновијим руским електронским ратним системом. Према овој верзији, Аегис је детектовао приближавајућу летелицу и огласио аларм. Све је текло нормално, амерички радари су почели да израчунавају брзину приближавајуће мете, а онда су се одједном сви екрани погасили. Аегис је престао да ради и ракете нису могле да добију информације о мети. У међувремену, СУ-24 је прелетео палубу разарача, направио окрет и симулирао напад пројектилом на мету. Он се затим поново окренуо и поновио маневар 12 пута.
Како се наводи, сви напори за „оживљавање“ Аегис система и добијање информација о мети ради одбране били су безуспешни. Реакција Русије на војни притисак САД била је невероватно мирна, наводи руски политички научник Павел Золотарев:
„Демонстрација је била оригинална. Бомбардер без оружја са опремом за ометање неприајтељског радара, био је успешан против разарача опремљеног Аегис системом, најмодернијим системом за противваздушну одбрану. Међутим, овај систем лоцирања покретне мете има значајну ману, а то је способност праћења мете. Он добро ради када постоји више бродова близу један другоме који могу на неки начин да сарађују. У овом случају, тамо се налазио само један разарач, а алгоритам радара Аегис система на разарачу није се учитао услед ометања СУ-24. Американци нису били толико нервозни због тога што их је облетао руски авион, то се дешавало и током Хладног рата. Више их је забринуло што њихов најмодернији систем радара није радио како треба и постао бескорисно смеће.
Након инцидента, страни медији су пренели да је Доналд Цоок пожурио ка луци у Румунији, где су свих 27 чланова посаде потписали оставку. Пентагон је индиректно потврдио ову тврдњу.
(Wебтрибуне.рс)

Share this post :

Постави коментар

Test Footer 1

 
Програмирао - Дизајнирао: За више инфотмација пратите нас путем: © 2015 Уједињена омладина Србска - Сва права задржана.
Жељко Ћајић Оснивач сајта. Facebook Twitter Забрањено копирање садржаја без навоћења извора.