Пророчанства старца Гаврила

НАТО бомбардовање Србије
Једном је говорио старац Гаврило: ,,Код мене нећете моћи долазит. Биће испрекидан пут." У истини срушен је мост у Јасици и Варварину. Могло се само преко скеле стићи Старцу Гаврилу.

Потоп Св. Горе Атомске
На Хиландару се само, али увече моле калуђери Богу. Кад буду хтјели да примају жене у посјету Светој Гори, Пресвета Богородица потопиће Свету Гору, а Светиња биће пре тога подигнута на друго небо гдје ће ћутати до Страшног суда. Мошти, књиге и остало, монаси са Св. Горе биће овде у манастиру у Св. Луки, Бошњани. Ово ће бити најпознати и најчувени манастир. Побећи ће овде са Св. Горе монаштво кад се потопи Св. Гора, а то је сада. Видјећете.

ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ
Ово је вријеме Св. пророка Данила и Св. Откривења Св. Јована Богослова. Изгинуће двије трећине. Тако пише у Св. Писму. Бог је створио чисту земљу и хоће опет да је очисти. Изгинуће сви Турци, а на Косову и Метохији неће ни један Шиптар остати жив.

Антихрист је рођен у Јерусалиму
Антихрист је рођен у Јерусалиму и живи у Америци говорио је Св. Владика Николај, који је рекао да ћу дочекати да се роди антихристово рођење. Он се родио у Јерусалиму, завршио је црно магијску школу у Индији. Сада је главни у тајној политици. Има два имена Валтер и Давид. Биће то први и последњи председник цијелог свијета, када Уједињене нације прогласе умјесто секретара председника у Јерусалиму. Он и изазива трећи светски рат.

Старац је тврдио да је пророчанство Св. Серафима Саровског измјењено у дјелу када каже да ће антихрист бити рођен у Русији. То није тачно, већ је намјерно урађено да би се оскрнавила Православна Русија.

Уједињена омладина Србска
Извор: књига "У сусрет царству"
Share this post :

Постави коментар

Test Footer 1

 
Програмирао - Дизајнирао: За више инфотмација пратите нас путем: © 2015 Уједињена омладина Србска - Сва права задржана.
Жељко Ћајић Оснивач сајта. Facebook Twitter Забрањено копирање садржаја без навоћења извора.