Број звери 666

Америчке банке и концерни почели су планирање потпуног обухватања људства путем невидљивог иденфикационог система, још 1980. године.Предвиђено је да се после успјешног тестирања, у овај систем одмах прикључе и државе чланице Европске економскезаједнице.

С намером да се оствари безготовински систем преноса новца, сви грађани ће законски бити принуђени да носе ласерски знак на челу, или на руци. Предвиђених 18, тетовираних бројева-ознака, садрже све животне важне податке. Овај план је откривен након што су различите банке у Америци, непажњом, још 1980. године ставиле у промет нове формуларе. Бројеви-ознаке почињу међународним КОДОМ - бројем 666.

Тада су прве информације из Америке изгледале невјероватне, па се помишљало да је то неки закашњели Orlov geg (шала). Међутим, убрзо након тога продрле су и појединости о новом идентификационом систему.

Као на примјер:
Новчани оптицај у Америци предвиђено је да се замјени комтијутерским системом. Затим да се сви људи идентификују помоћу инфрацрвеног испитивача.18 знакова треба невидљиво утиснути на чело или на руку. Прве три ознаке 666 представљају међународни код , следећа три - ознаку земље, чије неко држављанин, а затим слиједи локални КОД - ознака. Преостале ознаке садрже личне податке, као и број социјалног осигурања.

Уједињена омладина Србска
Извор: књига "У сусрет царству"
Share this post :

Постави коментар

Test Footer 1

 
Програмирао - Дизајнирао: За више инфотмација пратите нас путем: © 2015 Уједињена омладина Србска - Сва права задржана.
Жељко Ћајић Оснивач сајта. Facebook Twitter Забрањено копирање садржаја без навоћења извора.