ЛАЗАНСКИ: Срби су једина бела раса која је пуцала на Американце после II светског рата

Срби се сматрају свету као један архаичан и архистичан нард који је уврк против ауторитета – убили су свог краља и краљицу,  човека (карађорђа), који их је ослободио од Турака, убио је његов кум … 


Тај имиџ кроз историју бунтовног народа, хајдука и одметника, код Американаца се прилично уврежио.
Са којим год сам америчким генералом разговарао, имао интервју, а имао сам их пуно, увек ми је набацивао и пребацивао, ” … А ви сте оборили наша два авиона ’46 године изнад Словеније. ”
(Наиме оборена су два америчка транспортна авиона и погинуло је скоро 20 људи, јер нису послушали захтев тадашњих југословенских ловаћких авиона да се спусте јер су летели без најави преко територије тадашње Југославије.)
Американци то никад нису заборавили јер су тај догађај сматрали директни шамар њима као великој сили.
Друго, јако битно, шта нам Американци никад не заборављају и не праштају, јесте да су Срби једина бела нација, која је после Другог светског рата пуцала на њих.
Вијетнамски рат – жута раса; ратови у Африци – црнци; ратови на Блиском истоку – Арапи; а једини белци који су припуцали на америчке војнике, 1994 и 1995.  у Српској и 1999. на Косову и Метохији, јесу Срби.
И то Американци не заборављају и зато су изабрали Албанце.
(Србин.инфо)
Share this post :

+ коментара + 2 коментара

4. јун 2014. 23:33

Уз дужно поштовање али мишљења сам да то нема беш неке велике везе са некаквом осветом или сл.па су ови изабрали Албанце. Јесте мало сиптоматично да смо ми Срби једини у овом случају, али ваљда нас бије та репутација да увијек нешто морамо да "закувамо" међу првима и да уђемо "славно" у историју, па је тако и сада морало да буде. Наша највећа (не)срећа је што живимо на оваквом простору и што имамо одређене ресурсе, ако ништа онда геостратешке који су великим силама очигледно занимљиве. Надаље, очито је да иза свега овог стоји један тотално невидљиви рат који траје од постанка свијета. Евидентно је да се овдје стотинама година води битка између запада и истока (Ватикана и Православља), и само онима који мало гледају шире и дубље виде да је на снази дефинитивни пораз "Истока" бар када смо ми Срби у питању. Постоји једно здраво језгро које је спремно на промјене, али је још доста малено и није критична маса достигнута. Можда се ствари и промјене, видјећемо. Суштински проблем зашто константно као нација и држава слабимо задњих неколико стотина година јесте моралне природе. Овај народ има духовну кризу првенствено, која се огледа и на стање државности. Потребно је само да се вратимо у историју наше највеће моћи, тј.када је наша држава била највећа и најјача, те да сагледамо контекст какви су услови у њој владали и каква личност је истом државом управљала. Ето мало теза за размишљање.

14. јун 2014. 03:00

Слабији чланак од Лазанског нисам никад видео,а нарочито,до зла Бога,наиван закључак:''Зато су изабрали Албанце''!

Какви белци,ми Срби припадамо свим расама на свету,а белој најмање! Смета Левијатану наше Православље,наше слободарство,наше непристајање на НСПоредак!

Постави коментар

Test Footer 1

 
Програмирао - Дизајнирао: За више инфотмација пратите нас путем: © 2015 Уједињена омладина Србска - Сва права задржана.
Жељко Ћајић Оснивач сајта. Facebook Twitter Забрањено копирање садржаја без навоћења извора.