Акцијом против циганизације

Недавно откривено свирепо убиство девојчице Иване Подрашчић у београдском насељу Раковица, као и мноштво сличних злодела, показује да је утицај припадника циганске популације на заједницу врло штетан, а ситуација ће бити још гора уколико се описана тенденција настави. Како би подржали, помогли и подстакли народно самоорганизовање и пружање отпора циганизацији србских градова, београдски активисти Србске Акције имали су низ активности са циљем анимирања грађана који живе недалеко од настајућих дивљих насеља.
У времену када се обиље различитог отрова разлива србском земљом, када многи деструктивни чиниоци остављају своје штеточинске печате на србском народном бићу, многи не обраћају пажњу на један од њих, који из године у годину постаје све актуелнији. Не обраћају јер не увиђају да чињенице, ма колико биле „политички некоректне“, ипак остају чињенице. Реч је о последици својевременог обавезивања пост-петооктобарског антисрбског режима својим бриселским газдама, на увоз десетина хиљада припадника циганске етничке мањине протеране са Косова и Метохије од стране шиптарских уљеза, а које ЕУ није желела да прими као азиланте. То је проузроковало актуелно множење дивљих циганских насеља која су ругло и расадник заразе, као и свих других штетних појава карактеристичних за области у којима постоји значајна концентрација припданика ове етничке групе.

 Недавно откривено свирепо убиство девојчице Иване Подрашчић у београдском насељу Раковица (а које још више актуелизује нашу акцију афирмисања института смртне казне), као и мноштво сличних злодела, показује да је утицај припадника циганске популације на заједницу врло штетан, а ситуација ће бити још гора уколико се описана тенденција настави. 

Како би подржали, помогли и подстакли народно самоорганизовање и пружање отпора циганизацији србских градова, београдски активисти Србске Акције имали су низ активности са циљем анимирања грађана који живе недалеко од настајућих дивљих насеља. Реч је о подели летака, исписивању графита и еколошкој акцији, која је имала и симболички и практични ефекат, јер циганска дивља насеља представљају велики извор загађења. Наша акција наишла је на добар пријем суграђана, који су тиме показали да жеља за уредном и чистом животном средином, као и жеља за отпором циганизацији, није замрла код данашњег србског човека. 

Извор: Србска акција
Share this post :

Постави коментар

Test Footer 1

 
Програмирао - Дизајнирао: За више инфотмација пратите нас путем: © 2015 Уједињена омладина Србска - Сва права задржана.
Жељко Ћајић Оснивач сајта. Facebook Twitter Забрањено копирање садржаја без навоћења извора.